Yksityisopetuksen tutustumistunti

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

45,00 

Aloita minkä tahansa alakoulun oppiaineen tai yläkoulu-/lukiotason matematiikan, fysiikan, kemian, ruotsin tai englannin yksityisopetus Opitissa tutustumistunnilla!

Tutustumistunnilla tutustut opettajaasi ja käyt hänen kanssaan läpi oppimiseen liittyvät tarpeesi ja toiveesi. Tutustumistunnilla ehdit myös opiskella hiukan yhdessä opettajan kanssa. Kirja tai muu opiskelumateriaali ja kirjoitusvälineet kannattaakin ottaa heti ensimmäiselle kerralle mukaan.

Tutustumistunnin jälkeen sinulla on hyvät eväät päättää, haluatko jatkaa opiskelua varsinaisille yksityistunneille. Voit sopia yksityistunneille säännöllisen vakioajan opettajan kanssa, tai voit varata tunteja Opitin nettiajanvarauksesta sinulle sopiviin aikoihin (esimerkiksi ennen kokeita).

Voit varata tutustumistunnin maksamisen jälkeen itse Opitin nettiajanvarauksesta, sähköpostilla tai soittamalla – katso yhteystiedot täältä.

Alakouluikäisille oppilaille tarjoamme tukea kaikkiin oppiaineisiin. Alakouluopenamme toimii matematiikan aineenopettaja ja keväällä 2024 lisäksi luokanopettajaksi valmistuva Riikka Kuusiniemi. Kielten osalta alakouluikäisiä opettaa Anniina Rantanen.

Yläkoulu- ja lukioikäisille tarjoamme opetusta matematiikassa, fysiikassa, englannissa ja ruotsissa. Kemian opetusta tarjoamme tällä hetkellä yläkouluikäisille.

Tutustumistunnin kesto on 45 minuuttia. Tunti pidetään verkossa Opitin toimitiloissa osoitteessa Friitalantie 13 A, 28260 Ulvila tai etäopetuksena Zoomin välityksellä. Tarjoamme etäopetusta kaikkiin muihin oppiaineisiimme paitsi alakoulun matematiikkaan ja yläkoulun kemiaan.

Tutustumistunnin voi käyttää vain yhden kerran/opiskelija.

Jos haluat osallistua tunnille verkon välityksellä, saat Zoom-linkin sähköpostiisi viimeistään tuntia edeltävänä aamuna. Ilmoitathan etäopetustoiveestasi tuntia varatessasi sähköpostissa tai nettiajanvarauksen kommenttikentässä.

Ennen kuin ostat, lue tästä sopimusehdot.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.


Friitalantie 13 A   I   28400 ULVILA
puh. 050 338 7601   I   merja.kyllonen@opitti.fi
Y-tunnus 3014348-3