Opitin asiantuntijat

Merja Kyllönen (FM)

Matematiikka

Opetuskieli: suomi

Olen matematiikan aineenopettaja ja Opitti Oy:n perustaja. Olen työskennellyt aiemmin sekä yläkouluissa että lukioissa, ja vuodesta 2019 alkaen olen toiminut Opitissa kokopäiväisenä yksityisopettajana ja matematiikkavalmentajana. 

Koko Opitti perustuu idealle, jossa ainutlaatuinen oppija on kaiken keskiössä. Opettajan tehtävä on auttaa oppijan yksilöllisiä vahvuuksia tulemaan esiin. Turvallinen, lämmin ja kiireetön ilmapiiri on onnistuneen oppimishetken tärkein edellytys.

Minulle on tärkeää, että Opitin tunneille ja ohjauksiin saa tulla aidosti sellaisena kuin on: osaavana tai osaamattomana, itsevarmana tai hämmentyneenä. Me olemme täällä auttamista varten.

Autan kaikenikäisiä matematiikan oppijoita 13-vuotiaista alkaen.

Ota yhteyttä: merja.kyllonen@opitti.fi | puh. 050 338 7601 

Merja Kyllönen

Asiakkaidemme kokemuksia Merjan opetuksesta


 • ”Opitista saamani tuki matikan opiskeluun oli juuri se mitä tarvitsin. Olin lähes menettänyt toivoni pitkään matikkaan, mutta Merjan kärsivällisen ja selkeän opettamisen ansiosta opin kolmen kerran aikana enemmän kuin olen yhdeltäkään matikan opettajalta ikinä oppinut. Suosittelen lämpimästi!”

 • ”Opetus oli todella selkeää ja vaikeatkin asiat oli hyvin selitetty auki. Ohjaus oli hyvää ja juuri minulle suunnattua, joten sain apua juuri niihin asioihin, jotka olivat minulle haasteellisia. Suosittelisin palvelua myös muillekin.”

 • ”Olen käynyt nyt Opitissa noin 1,5 vuotta ja joka ikinen kerta on ollut täynnä erittäin hyvää ja mukavaa opetusta. Merja on se syy miksi olen pärjännyt lukion matikassa ollenkaan. Suosittelen kaikille lämpimästi 🥰”

 • ”Sain Opitin opetuksen kautta kaipaamaani tukea, itsevarmuutta ja hyviä vinkkejä matematiikan opiskeluun. Yksityisopetus oli laadukasta ja tunneilla oli hyvä ilmapiiri. Sain opetuksen kautta apua juuri niihin asioihin, jotka tuntuivat minulle vaikeilta. Apua löytyi niin yksityiskohtaisiin kysymyksiin kuin laajoihin kokonaisuuksiinkin. Pidin erityisesti siitä, että tunnit olivat paljon antoisampia kuin esimerkiksi perinteiset koulutunnit. Suosittelisin palvelua ehdottomasti muillekin.”

 • ”Kyllä sain avun ja teknisen tuen kuntoon. Opetus oli todella hyvää ja kannustavaa näin aikuisopiskelijan näkökulmasta. Suosittelen ehdottomasti.”

 • ”Opetus on juuri minulle sopivaa. Jatkan yläkoulun jälkeen lukioon ja meinaan jatkaa opittia jatkossakin. Numero on noussut matikassa kahdella ja olen todella tyytyväinen siihen.”

 • ”Sain todella paljon apua kun valmistauduin kokeisiin ja asiat ovat selkeästi kerrottu ja näytetty. Ehdottomasti suosittelen kaikille edes kokeilemaan!”

 • ”Tunnit olivat hyviä. Sain loistavaa apua ja juuri sellaista mitä tarvitsin. Sen takia ylppäritkin meni matikan suhteen hyvin. Suosittelen ottamaan näitä tunteja, sillä tunneilla keskitytään juuri siihen asiaan, missä itse tarvitset apua.”

 • ”Opitin tunnit olivat todella hyödyllisiä vaikka kirjoitinkin matikan ruotsiksi. Sain hyvin kertailtua perusasioita ja tärkeimpiä asioita tunnin aikana sekä monisteiden avulla kotona. Voisin todellakin suositella Opitin tunteja muille ketkä ovat esimerkiksi matikkaa kirjoittamassa!”

 • ”Sain kaipaamani apua ja oli kiva, kun en tajunnut jotakin asiaa niin keksit uuden tavan selittää sen, jotta ymmärtäisin mitä pitäisi tehdä. Voisin suositella kavereille.”

 • ”Sain kannustavalla mutta sopivan haastavalla tavalla opetusta itselle vaikeimpiin asioihin. Tehtävien tekeminen Opitti-tunneilla kasvatti itseluottamustani matikan parissa ja antoi tärkeitä onnistumisen kokemuksia! Kiitos Merja!”

 • ”Loistavaa opetusta ja juuri oikeanlaista valmistautumista Yo-kokeisiin. Ei voi muuta kuin suositella!”

Susanna Hietanen (FM)

Fysiikka ja matematiikka

Opetuskielet: suomi, englanti

Olen toiminut lukio-opettajana vuodesta 2001. Nuorten parissa työskentely on edelleen parasta mitä tiedän. Valmistuttuani filosofian maisteriksi Turun yliopistosta työskentelin muutaman vuoden pääkaupunkiseudulla lukiossa, aikuislukiossa ja Valmennuskeskuksella.

Palattuani kotiseudulle Poriin töitä löytyi ensin Ulvilan lukiosta ja sen jälkeen Porin Lyseon lukiosta. Koulujen yhdistymisen myötä toimin tällä hetkellä Porin lukiossa matematiikan ja fysiikan opettajana.

Autan nuoria ja aikuisia matematiikassa ja fysiikassa 13-vuotiaista alkaen.

I also teach math and physics in English.

Ota yhteyttä: susanna.hietanen@opitti.fi

Susanna Hietanen, Opitti

Asiakkaidemme kokemuksia Susannan opetuksesta


 • ”On saatu hyvin apua matematiikan opintoihin, opetus ollut selkeää ja jatkamme varmasti asiakkaina. Suosittelen.”

Riikka Kuusiniemi (FM)

Alakoulun matematiikka, yläkoulun kemia

Opetuskieli: suomi

Olen valmistunut aineenopettajaksi vuonna 2010 Tampereen yliopistosta. Viimeiset reilut kymmenen vuotta olen ollut matemaattisten aineiden opettajana Lyseon koulussa Porissa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla ja suoritan luokanopettajan monialaisia opintoja Helsingin yliopistossa. 

Omien lasteni myötä minua on alkanut kiinnostaa yhä enemmän se, miten matemaattinen ajattelu kehittyy jo hyvinkin varhaisessa iässä. Ajattelun kehitystä tukevassa ympäristössä lasta tuetaan tekemään havaintoja, ihmettelemään ja ratkaisemaan ongelmia.

Opetuksessa pidän tärkeänä sitä, että alussa konkretiaa on paljon, omalle ajattelulle annetaan aikaa kehittyä, ja sitten siirrytään kohti abstraktimpaa. Opettajan työssä parasta on nähdä se, kun oppilas kokee oivaltaneensa uutta ja työnteko palkitaan onnistumisen kokemuksilla.

Opitissa opetan tällä hetkellä alakoulun matematiikkaa ja yläkoulun kemiaa.

Annan tunteja sekä Ulvilassa Opitin tiloissa että sopimuksen mukaan Porin keskustassa.

Ota yhteyttä: riikka.kuusiniemi@opitti.fi

Riikka Kuusiniemi

Asiakkaidemme kokemuksia Riikan opetuksesta


 • ”Ihana ope sai avattua kemian kiemuroita ja ennen kaikkea sai valettua varmuutta kokeita jännittävään kasiluokkalaiseen. Huippuporukkaa koko Opitin väki!”

Anniina Rantanen (FM)

Englanti ja ruotsi

Opetuskieli: suomi

Olen valmistunut vuonna 2020 Turun yliopistosta, jonka jälkeen hyppäsin suoraan yläkoulun aineenopettajan saappaisiin. Työskentelen tällä hetkellä Länsi-Porin koulussa englannin ja ruotsin opettajana. 

Opettajana olen helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja jämpti. Omia vahvuuksiani opettajana ovat taito opettaa monimutkaisetkin asiat selkeästi ja yksinkertaisesti sekä kyky tuottaa oivaltamisen kokemuksia jokaiselle oppilaalle. Koen, että yksi opetukseni tärkeimmistä anneista on saada oppilaat luottamaan omaan itseensä ja omiin taitoihinsa.

Otan vastaan kaikenikäisiä oppijoita alakouluikäisistä aikuisiin.

Annan tunteja sekä Ulvilassa Opitin tiloissa että sopimuksen mukaan Porin keskustassa.

Ota yhteyttä: anniina.rantanen@opitti.fi

Anniina Rantanen

Asiakkaidemme kokemuksia Anniinan opetuksesta


 • ”Sain täydellistä apua lähestyvään kokeeseen! Ammattitaitoinen opettaja opetti ihanalla tavalla ja opin paljon uutta💪🏼 Ehdottomasti suosittelisin Anniinan tunteja muille!”

 • ”Yhdeksäsluokkalainen poikamme on ollut Anniina englannin kielen opissa kesästä 2023 alkaen. Anniina on positiivinen, ja helposti lähestyttävä opettaja. Hän ei pelkää haasteista, vaan jopa syttyy niistä. Hänellä tuntuu olevan hyvä ’touchi’ teini-ikäisen nuoren maailmaan. Anniina on selkeästi kutsumustyössään.”

 • ”Kertaustehtävät ja pelit auttoivat sanakokeisiin harjoittelussa. Lauseita suomentamalla opin kielioppia hyvin. Anniina on kiva ja kannustava opettaja. Hänen kanssaan englannin opiskelu ei ole tylsää.”

Eveliina Kaukkila (YTM)

Ohjauspalvelut

Opetuskieli: suomi

Olen työskennellyt nuorten ja aikuisten parissa erityisasiantuntijana niin terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimintaympäristöissä, kuin koulutukseen-, työuraan-, työllistymiseen sekä työkykyyn ja ammatinvalintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ammatillisia vahvuuksiani ovat asiakkaan arvostava kohtaaminen sekä osallistavien menetelmien hyödyntäminen.

Ohjauspalveluihini ovat tervetulleita nuoret ja aikuiset 16-vuotiaista alkaen.

Ota yhteyttä: eveliina.kaukkila@opitti.fi

Eveliina Kaukkila

Asiakkaidemme kokemuksia Eveliinan ohjauksesta


 • Sain tosi paljon hyötyä yhdestä Sparri-käynnistä! Katsottiin ajankohtaiset opintotukiasiat kuntoon ja suunniteltiin miten asiat järjestyvät, kun valmistumisen jälkeen lähden tammikuussa armeijaan. Tää on palvelu mistä varmasti hyötyy kaikki!

  En oikein ole tajunnut etuusasioista aiemmin, mutta Sparri-ohjauksessa selostettiin mulle ajankohtaiset asiat niin, että ne olikin yhtäkkiä ihan selkeitä. Palvelu oli hyvä ja suosittelen tätä kaikille mun kavereillekin!

  Opiskelen ammattikoulussa ja valmistun kohta. Sparrissa sain hyviä neuvoja miten voisin jatkaa ammattikorkeakoulussa opintoja ja millaisiin tehtäviin voisin tulevaisuudessa työllistyä. Suosittelen!”

 • ”Eveliina auttoi ihan super paljon kaikissa kysymyksissä ja epävarmuuksissa mitä mulla oli tulevan suhteen.”

Friitalantie 13 A   I   28400 ULVILA
puh. 050 338 7601   I   merja.kyllonen@opitti.fi
Y-tunnus 3014348-3