Opitin asiantuntijat

Merja Kyllönen (FM)

Matematiikka

Opetuskieli: suomi

Olen matematiikan aineenopettaja ja Opitti Oy:n perustaja. Olen työskennellyt aiemmin sekä yläkouluissa että lukioissa, ja vuodesta 2019 alkaen olen toiminut Opitissa kokopäiväisenä yksityisopettajana ja matematiikkavalmentajana. 

Koko Opitti perustuu idealle, jossa ainutlaatuinen oppija on kaiken keskiössä. Opettajan tehtävä on auttaa oppijan yksilöllisiä vahvuuksia tulemaan esiin. Turvallinen, lämmin ja kiireetön ilmapiiri on onnistuneen oppimishetken tärkein edellytys.

Minulle on tärkeää, että Opitin tunneille ja ohjauksiin saa tulla aidosti sellaisena kuin on: osaavana tai osaamattomana, itsevarmana tai hämmentyneenä. Me olemme täällä auttamista varten.

Autan kaikenikäisiä matematiikan oppijoita 13-vuotiaista alkaen.

Ota yhteyttä: merja.kyllonen@opitti.fi | puh. 050 338 7601 

Merja Kyllönen, Opitti

Susanna Hietanen (FM)

Fysiikka ja matematiikka

Opetuskielet: suomi, englanti

Olen toiminut lukio-opettajana vuodesta 2001. Nuorten parissa työskentely on edelleen parasta mitä tiedän. Valmistuttuani filosofian maisteriksi Turun yliopistosta työskentelin muutaman vuoden pääkaupunkiseudulla lukiossa, aikuislukiossa ja Valmennuskeskuksella.

Palattuani kotiseudulle Poriin töitä löytyi ensin Ulvilan lukiosta ja sen jälkeen Porin Lyseon lukiosta. Koulujen yhdistymisen myötä toimin tällä hetkellä Porin lukiossa matematiikan ja fysiikan opettajana.

Autan nuoria ja aikuisia matematiikassa ja fysiikassa 13-vuotiaista alkaen.

I also teach math and physics in English.

Ota yhteyttä: susanna.hietanen@opitti.fi

Susanna Hietanen, Opitti

Riikka Kuusiniemi (FM)

Alakoulun matematiikka, yläkoulun kemia

Opetuskieli: suomi

Olen valmistunut aineenopettajaksi vuonna 2010 Tampereen yliopistosta. Viimeiset reilut kymmenen vuotta olen ollut matemaattisten aineiden opettajana Lyseon koulussa Porissa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla ja suoritan luokanopettajan monialaisia opintoja Helsingin yliopistossa. 

Omien lasteni myötä minua on alkanut kiinnostaa yhä enemmän se, miten matemaattinen ajattelu kehittyy jo hyvinkin varhaisessa iässä. Ajattelun kehitystä tukevassa ympäristössä lasta tuetaan tekemään havaintoja, ihmettelemään ja ratkaisemaan ongelmia.

Opitissa opetan tällä hetkellä alakoulun matematiikkaa ja yläkoulun kemiaa. Opetuksessa pidän tärkeänä sitä, että alussa konkretiaa on paljon, omalle ajattelulle annetaan aikaa kehittyä, ja sitten siirrytään kohti abstraktimpaa. Opettajan työssä parasta on nähdä se, kun oppilas kokee oivaltaneensa uutta ja työnteko palkitaan onnistumisen kokemuksilla.

Ota yhteyttä: riikka.kuusiniemi@opitti.fi

Riikka Kuusiniemi, Opitti

Anniina Rantanen (FM)

Englanti ja ruotsi

Opetuskieli: suomi

Olen valmistunut vuonna 2020 Turun yliopistosta, jonka jälkeen hyppäsin suoraan yläkoulun aineenopettajan saappaisiin. Työskentelen tällä hetkellä Länsi-Porin koulussa englannin ja ruotsin opettajana. 

Opettajana olen helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja jämpti. Omia vahvuuksiani opettajana ovat taito opettaa monimutkaisetkin asiat selkeästi ja yksinkertaisesti sekä kyky tuottaa oivaltamisen kokemuksia jokaiselle oppilaalle. Koen, että yksi opetukseni tärkeimmistä anneista on saada oppilaat luottamaan omaan itseensä ja omiin taitoihinsa.

Otan vastaan kaikenikäisiä oppijoita alakouluikäisistä aikuisiin.

Ota yhteyttä: anniina.rantanen@opitti.fi

Anniina Rantanen

Eveliina Kaukkila (YTM)

Ohjauspalvelut

Opetuskieli: suomi

Olen työskennellyt nuorten ja aikuisten parissa erityisasiantuntijana niin terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimintaympäristöissä, kuin koulutukseen-, työuraan-, työllistymiseen sekä työkykyyn ja ammatinvalintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ammatillisia vahvuuksiani ovat asiakkaan arvostava kohtaaminen sekä osallistavien menetelmien hyödyntäminen.

Ohjauspalveluihini ovat tervetulleita nuoret ja aikuiset 16-vuotiaista alkaen.

Ota yhteyttä: eveliina.kaukkila@opitti.fi

Eveliina Kaukkila, Opitti

Friitalantie 13 A   I   28400 ULVILA
puh. 050 338 7601   I   merja.kyllonen@opitti.fi
Y-tunnus 3014348-3