Viimeinen oljenkorsi
Viimeinen oljenkorsi

Ilmoittautuminen päättyy tänään sunnuntaina 17.3.2024 kello 23.00.

Huolestuttaako lyhyen matematiikan kokeesta läpipääsy? Oletko vielä epävarma matematiikan perusasioista? Jäikö kertaaminen puolitiehen tai kokonaan tekemättä? Onko lukiomatikka ollut koko lukioajan sinulle vaikeaa?

Älä turhaan tuskaile ja stressaa yksin – tule mukaan yhteiseen, aktiiviseen opiskelupäivään ja heilauta sen avulla itsesi yo-kokeen läpipääsyriman yli!

Viimeinen oljenkorsi on yhden päivän mittainen selkeä ja tiivis valmennus, jossa käymme läpi matematiikan tärkeimmät perussisällöt, joiden avulla viime vuosien ylioppilaskokeista on päästy läpi. Valmennuksessa

⇒ kasvatat ymmärrystäsi matematiikan perusasioista

⇒ tutustut ylioppilaskokeen tehtävätyyppeihin 

⇒ opit parhaat keinot irtopisteiden keräämiseen – myös vaikeista tehtävistä!

⇒ lisäät läpipääsymahdollisuuksiasi ylioppilaskokeessa huimasti!

Voit päästä ylioppilaskokeesta läpi omaksumalla pelkästään valmennuspäivän aikana opiskeltavat matematiikan sisällöt ja ideat.

Lisäksi luvassa on kaikki mahdolliset viime hetken vinkit esimerkiksi eri tehtävätyyppien tunnistamiseen, taulukkokirjan hyödyntämiseen ja vastauksien tarkistamiseen.

Tässä valmennuksessa emme opiskele mitään turhaa emmekä rönsyile asioissa, vaan keskitymme tiukasti pelkästään kokeesta läpipääsyn kannalta olennaisiin asioihin.

Palautetta valmennuksen osallistujilta

”Opetus erittäin hyvää ja selkeää! Iso plussa sille, ettei ole pakko osallistua, jos ei halua. Helposti stressaavalle tosi iso etu. Toki hyvät mahdollisuudet kysyä, jos on jotain kysyttävää. Zoom hyvä alusta juuri tälle suoraan opettajalta kysymiselle. Suosittelisin ehdottomasti kavereille!”

”Mielestäni oli hyvä, että kävimme läpi ihan perus asioita, sillä ne auttavat läpi pääsemisessä. Olin tosi tyytyväinen ja sain apua ja selkeyttä hankalilta tuntuviin asioihin sekä varmuutta. Opetus oli selkeää ja hyödyllistä ja vauhti oli mielestäni sopiva. Ehdottomasti suosittelen valmennusta kavereilleni.”

”Kokeen jälkeen fiilikset olivat todella huonot, mutta kurssin ansiosta tiesin onnistuneeni ensimmäisessä tehtävässä täydellisesti. Alustavista sain 63 pistettä ja olin ihan varma, että opettajalla oli käynyt virhe. Tänään kuitenki pisteeni oli 65 ja sain M! Ilman kurssia tuskin olisin edes päässyt läpi!”

”Matikasta tuli B, pistettä vaille C. Valmennuksesta oli todellakin hyötyä! A-osa onnistui sen ansiosta!”

”Hei, matikasta tuli C. Odotin arvosanaksi A tai B joten olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Sain jopa täydet pisteet tehtävästä jonka asiat käytiin läpi eli murtolukuja. Oli erittäin hyödyllinen joten kiitos!”

Valmennuspäivä on tiistai 19.3.2024.

Valmennus alkaa tiistaina kello 10 ja yhteinen opiskelu päättyy kello 16. Tämän jälkeen on mahdollisuus jäädä vielä kyselemään tarkentavia kysymyksiä tai esimerkiksi ratkaisuja tiettyihin tehtäviin kello 17 saakka. 

Valmennuksessa käymme yhdessä läpi tiivistettyjä teorioita ja harjoittelemme vanhoilla ylioppilaskoetehtävillä. 

Valmennuksessa matikka-asiat esitetään tiiviisti ja selkeästi yhdessä keskustellen, joten sisällöistä on mahdollista saada kiinni, vaikka perustaidot olisivat huterat.

Pidämme päivän aikana useita lyhyitä taukoja ja yhden pidemmän tauon.

Saat koko valmennuspäivän ajaksi matematiikan aineenopettajan osaamisen oppimisesi ja harjoittelusi tueksi. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä milloin tahansa päivän aikana. Halutessasi voit myös olla mukana hiljaisena mutta aktiivisena kuunteluoppilaana osallistumatta yhteiseen keskusteluun.

Voit siis tulla mukaan turvallisin mielin: Et joudu valmennuksen aikana millään tavalla esille, ellet itse halua.

Opettajana valmennuksessa toimii matematiikan aineenopettaja (FM) Merja Kyllönen. Merja on kokenut valmentaja sekä selkeäsanainen, rauhallinen ja lempeä opettaja, jolta uskallat varmasti kysyä tarvittaessa neuvoa.

Opitin Merja

”Merja on mahtava opettaja! Hän opettaa asiat selkeästi ja osaa auttaa kaikissa kysymyksissä! Merja on todella mukava ja hän antaa myös hyviä vinkkejä yo-kokeeseen! Oli mukava saada myös positiivista palautetta, joka motivoi laskemaan. Tunneista oli minulle iso apu ja suosittelen vahvasti muillekkin!”

– Ylioppilaskokelas

”Olet aivan ihana opettaja. Siulta uskaltaa ja on helppo kysyä apua. Olet ihanan kannustava ja jaksat tsempata oppilaita positiivisesti vääränkin vastauksen jälkeen. Osaat oikeat opetustekniikat ja teet matikan opiskelusta helppoa ja mukavaa. Opetuksesi on selkeää, etkä opeta turhia sivuasioita vaan pysyttelet asian ytimessä.”

 – Lukiolainen

”Vihdoinkin ymmärrettävää matematiikan opetusta! Olin aina ajatellut että matematiikka on liian vaikeaa ja olen liian tyhmä ymmärtämään, mutta Merjan selkeän opetuksen ansiosta vihdoinkin ymmärrän miten haastaviakin laskuja lasketaan. En olisi ikinä uskonut että joskus olisin sitä mieltä että matematiikan opiskelu on kivaa.” 

– Ylioppilaskokelas

Koko valmennuspäivän hinta on 199 euroa.

Saat harjoittelumateriaalin ja Zoom-linkin ohjeineen sähköpostiisi maanantai-iltana 18.3.2024.

 

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 17.3. kello 23.00.

Tervetuloa mukaan!