Uusi asiakas - Opitti

Uusi asiakas - näin tulet oppilaaksi Opittiin

Tarvitsetko tai tarvitseeko lapsesi apua matematiikkaan? Pohditko Opitin yksityisoppilaaksi tulemista? 

Suurin osa Opitin asiakkaista on yläkoulu-, lukio- ja ammattikouluikäisiä nuoria, mutta autan myös aikuisia esimerkiksi korkeakouluopintojen perusmatematiikan ja pääsykokeisiin valmistautumisen kanssa. Asiakkaani ovat sekä paikallisia nuoria ja aikuisia täältä Ulvilan lähistöltä Satakunnasta että etäasiakkaita joka puolelta Suomea. Voit aina valita itse vapaasti, haluatko tulla tunneille lähiopetukseen vai valitsetko mieluummin etätunnit. 

Jos olet epävarma, sopiiko Opitin yksityisopetus juuri sinun tarpeisiisi, voit soittaa tai lähettää minulle sähköpostia (yhteystiedot löytyvät täältä). Juttelen mielelläni kanssasi tilanteestasi, ja huomaa: Otan oppilaikseni vain sellaisia asiakkaita, joita tiedän varmasti pystyväni auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. En koskaan ota oppilaita, joita en osaa auttaa tai jotka ovat itse epävarmoja halustaan tulla asiakkaiksi. Yksityisopetuksen kuuluu olla meille molemmille iloista ja aidosti hyödyllistä yhteistyötä. Kun sinä onnistut, minäkin onnistun – kun sinä iloitset onnistumisestasi, minä iloitsen mukana!

Yksityisopetus alkaa tutustumistunnista

Jos olet jo varma halustasi kokeilla yksityistunteja eli yksäreitä, voit aloittaa opetukseen tutustumisen maksamalla ja varaamalla tutustumistunnin (maksu onnistuu täällä ja ajanvaraus täällä). Jos haluat tunnin etäopetuksena, ilmoita siitä ajanvarauksen yhteydessä, niin tiedän lähettää sinulle Zoom-linkin ennen tuntia.

Tutustumistunnilla juttelemme tilanteestasi ja tarpeestasi. Vanhemmat saavat osallistua tutustumistuntiin ja kaikkiin myöhempiinkin tunteihin, jos teistä yhdessä siltä tuntuu. Yleensä ehdimme myös opiskella tunnilla jonkin verran – tai jos yhteisen opiskelun aloittaminen heti tutustumistunnilla ei syystä tai toisesta onnistu, voit käyttää tutustumiskäynniltä jääneen ylimääräisen ajan myöhemmin varsinaiseen opiskeluun. Minulle on tärkeää, että et koskaan maksa tyhjästä vaan saat aina rahoillesi vastinetta eli hyödyllistä opetusaikaa.

Yksityisopetus joustaa aina asiakkaan tarpeen mukaan

Tutustumistunnin jälkeen sinulla tai teidän perheellänne on hyvät eväät valita, haluatteko aloittaa varsinaiset yksärit. Jos yksityisopetus tuntuu hyvältä idealta, saatte varattua yksityistunteja oman tarpeenne mukaan Opitin verkkoajanvarauksesta. Tunnit maksetaan Opitin verkkokaupassa ennen niiden varaamista. Yleensä suosittelen yläkoululaisille 45 minuutin tunteja ja sitä vanhemmille 75 minuutin tunteja, mutta tämänkin voitte valita itse ja tästäkin voimme keskustella vielä yhdessä tarkemmin. 

Jotkut käyvät yksityistunneilla tunnin silloin tällöin esimerkiksi kertaamassa kokeeseen, jotkut käyvät säännöllisesti läpi kouluvuoden kerran tai kaksi viikossa, joidenkin kanssa opiskellaan tiiviisti muutama viikko esimerkiksi ennen pääsykoetta. Asiakkaiden tarpeet ovat siis hyvin monenlaiset, ja opetus joustaa aina asiakkaan tarpeen mukaan. 

Tunnit kannattaa varata hyvissä ajoin

Erityisesti lukiolaisten koeviikkojen aikaan ajanvarauskalenterissa on ruuhkaa. Siksi suosittelen varaamaan tunnit jo hyvissä ajoin, mieluiten vähintään pari viikkoa etukäteen, jotta ehdit saada tarpeeksi apua sinulle sopivina aikoina.

Joskus iskee matikkahätä, koe kolkuttelee yön tai muutaman takana ja stressi saattaa kasvaa kohtuuttoman suureksi. Jos ajanvarauskalenterista ei näytä löytyvän enää aikoja vaikka apua tarvittaisiin, lähetä minulle viestiä. Autan aina kun vain suinkin voin, joskus myös hyvinkin lyhyellä varoajalla.

Olet lämpimästi tervetullut oppilaakseni!

T. Merja

PS. Jäikö vielä kysyttävää? Lähetä viestiä minulle vaikkapa sähköpostiin: merja.kyllonen@opitti.fi.