Kahdessa päivässä yhtälöguruksi - yhtälökurssi aikuisille

Kahdessa päivässä yhtälöguruksi – yhtälökurssi aikuisille

90,00 

Osasto:

Nyt on kova homma! Hei aikuinen – haluaisitko oppia yhden tärkeimmistä matikan työkaluista, nimittäin ensimmäisen asteen yhtälön ratkaisun – ja itse asiassa paljon muuta hyödyllistä matikka-asiaa siinä sivussa? Kouluajoilta saatat ehkä muistaa, että yhtälönratkaisu x-kirjaimineen oli yhtä hepreaa, mutta tulepa kokeilemaan nyt uudelleen – ei nimittäin ole! Tällä kurssilla koko touhu aloitetaan ihan perusteista, kaikki tarpeelliset pohjataidot (joita ei montaa ole) kerrataan heti ensialkuun, käydään läpi muutamat tarpeelliset termit, ja sitten lähdetään seikkailemaan yhtälöviidakkoon tosi helpoista yhtälöistä alkaen. Opit, että yhtälönratkaisu on paitsi superloogista myös varsin luovaa puuhaa – ellei jopa hauskaa! Tule ottamaan uusi alku yhtälöiden kanssa – saat siihen varmasti selkeää ja lempeää ohjausta.

Tätä kurssia kyseltiin kesän pilottikurssin jälkeen siinä määrin, että otetaan vielä loppukesään toinen livekerta!

Kenelle: Aikuiselle, joka haluaa oppia ratkaisemaan ensimmäisen asteen yhtälöitä. Tai aikuiselle, joka haluaa ottaa uuden alun matikan kanssa. Tai aikuiselle, joka luulee olevansa matikassa niin huono, ettei pysty edes oppimaan sitä. (Kyllä pystyy.) Pohjataitoja ei vaadita, mutta on hienoa, jos osaat laskea tavallisia yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskuja. Kurssilla edetään todella hitaasti ja paljon kerraten, joten mukaan pääsee oikeasti ihan nollatasolta!

Milloin: Ma – ti 8. – 9.8.2022 kello 17 – 20.

Missä: Verkossa Zoomin välityksellä.

Hinta: 90 €

Maksettuasi kurssimaksun saat kurssin tehtäväpaperin ja Zoom-linkin ohjeineen sähköpostiisi viimeistään pari päivää ennen kurssin alkamista. Odottele siis rauhassa!

Kokemuksia kurssista:

”Matikka on aina ahdistanut minua ja minua on mollattu opettajia myöden ja sanottu opettajan toimesta luokan kuullen kuinka olen luokan huonoin sekä toivoton tapaus, mikä ei todella ole motivoinut asioita sitten sen enempää opettelemaan. Paniikkikohtaus iskee jo pelkästään matikan tehtävien näkemisestä.

Kokemus kurssista oli todella hyvä! Koin onnistumisen tunteita, joka on todella ainutlaatuista. Innostuin jopa tehtävistä niin, etten malttanut odottaa, että päästään tekemään jo seuraavaa. Ensimmäistä kertaa sain laskuista oikeita vastauksia, sekä jos jokin meni väärin niin ihan oikeasti lähdin laskemaan missä kohtaa meni pieleen.” – Pilottikurssin osallistuja

”Kurssille osallistuminen oli hieno ja kannustava kokemus. En oikein osannut toivoa etukäteen mitään. Mietin jaksanko koulutuksen ja suoriudunko siitä. Kurssi olikin oikeasti sopivasti mitoitettu ja realistinen palanen suoritettavaksi ja ymmärrettäväksi. Oli todella kannustavaa huomata, miten ei niin aktiivisessa käytössä olevat asiat palautuivat mieleen. Kurssi oli paljon parempi kuin ikinä osasin toivoa.” – Pilottikurssin osallistuja