Sopimusehdot - Opitti

Sopimusehdot

Ostopäätös

Verkkokaupasta ostettu palvelutuote on sitova ostopäätös, samoin sähköpostilla, puhelimessa tai muulla viestinnällä tehty sopimus opetukseen osallistumisesta. Paikat ryhmäopetukseen täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Asiakkaalla on oikeus opiskelupaikkaan heti, kun maksu on suoritettu verkkokaupassa. Laskulla maksettaessa asiakas voi osallistua opetukseen jo ennen laskun erääntymistä. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, oikeus opiskelupaikkaan peruuntuu.

Yksityisopetus-, pariopetus- ja ryhmätukiopetuspassit ovat voimassa vuoden verran ostohetkestä alkaen.

Jos kurssin tai koulutuksen hintaan kuuluu ennakkoon asiakkaalle lähetettävää materiaalia, materiaali lähetetään heti sen valmistuttua sähköpostilla, ellei kurssikuvauksessa muuta mainita.

Alaikäinen asiakas voi ostaa Opitin palvelutuotteita vain huoltajan suostumuksella.

Ostopäätöksen peruminen

Asiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa peruuttaa ostopäätöksensä veloituksetta. Jos palvelu on jo maksettu, maksu palautetaan asiakkaalle kokonaan. Palvelun maksamatta jättäminen tai opetukseen tulematta jättäminen ei tarkoita ostopäätöksen perumista.

Perumisesta on ilmoitettava aina kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla.

Jos asiakas haluaa perua ostopäätöksensä yli 14 vuorokautta ostopäätöksen jälkeen, asiakkaalta voidaan periä korvaus.

Ryhmäopetuksessa korvaus on 50% ostohinnasta, jos asiakas peruuttaa osallistumisensa vähintään viikkoa ennen opetuksen alkamista. Alle viikko ennen opetuksen alkamista tai opetuksen alkamisen jälkeen tehdyn peruutuksen tilanteessa asiakas joutuu korvaamaan koko palvelun hinnan.

Yksityis- ja pariopetuspalveluissa asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus ostohetkestä alkaen. Myöhemmin tehtävällä peruutuksella korvaus on 50% palvelun ostohinnasta, ellei opetusta ole vielä aloitettu. Jos opetus on jo alkanut, asiakas maksaa palvelusta käyttämäänsä osuutta vastaavan suhteellisen summan, kuitenkin vähintään 50% ostohinnasta.

Osallistumiseste

Jos asiakkaan elämäntilanne vaihtuu yllättäen niin, ettei hän pystykään osallistumaan opetukseen (esimerkiksi sairaus, vammautuminen, työttömyys, muutto), jo maksetusta palvelusta voidaan tapauskohtaisesti hyvittää asiakkaalle 0 – 100% ostohinnasta.

Palvelun sisältö

Opitin palvelutuotteiden sisältö on kuvattu Opitin verkkosivuilla ja verkkokaupassa. Räätälöidyissä yksilö- ja pariopetuksissa palvelun tarkka sisältö määräytyy asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron 24%.


Palvelun hinta


Opitin palvelutuotteiden päivitetyt hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa. Hinta sisältää aina kaiken opetukseen kiinteästi liittyvän sisällön (esimerkiksi harjoitusmateriaalit ja tunnukset verkkoympäristöihin), ellei tuotteen kuvauksessa erikseen muuta mainita. Asiakas huolehtii Opitin tunneille itse mukaan tavalliset kirjoitusvälineet, oman tietokoneen tai muut kurssilla tarvittavat omat välineet. Opitin palvelutuotteilla ei ole toimituskuluja, ellei asiakkaan kanssa erikseen sovita esimerkiksi materiaalin lähettämisestä postitse.

Maksaminen
Opitin verkkokaupassa maksaminen tapahtuu PayTrailin maksupalvelun kautta. Maksuvaihtoehtoja ovat verkkomaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), maksaminen laskulla tai osamaksulla (Collector ja Jousto), korttimaksu (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB) sekä mobiilimaksu (MobilePay ja Siirto).

Muulla tavalla kuin verkkokaupasta ostettaessa maksutapa on Opitin lähettämä lasku, joka maksetaan yhdessä erässä. Laskun maksuaika on 14 päivää. Kirjallisesta maksumuistutuksesta peritään kuluina 5 euroa.

Yleistä

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Lue myös tietosuojaseloste.